Fr En

De Jobday­Sciences is een jaarlijkse gelegenheid waar bedrijven de kans krijgen om studenten te ontmoeten uit de wetenschappelijke faculteiten van zowel de ULB als de VUB. Het wordt georganiseerd door de Wetenschappelijke Kringen van de VUB en ULB in samenwerking met de Faculteit Wetenschappen­ en Bio­ingenieurswetenschappen van de VUB, de Faculteit Wetenschappen van de ULB en de faculteit Farmacie van de ULB.

De volgende editie van de Jobday­Sciences zal plaatsvinden op 28 februari 2018 van 9u tot 17u.

Op dit uniek evenement krijgen bedrijven de gelegenheid om zich bekend te maken bij de Masterstudenten en doctorandi uit de wetenschappelijke faculteiten van de VUB en ULB.

Tegelijkertijd krijgen de studenten de kans om in contact te komen met de bedrijfswereld. Ze kunnen zich voorstellen bij bedrijven die hun interesse opwekken en zo hopelijk een sollicitatiegesprek bemachtigen.

Daarnaast zullen er ook, zoals bij de vorige edities, 3de Bachelor en Masterstudenten aanwezig zijn die op zoek zijn naar een stageplaats.

Om de Jobday­Sciences toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk bedrijven bieden wij verschillende formules aan, naargelang de grootte van uw bedrijf. (Meer informatie hierover vindt u in Tarieven).

 

Doelstellingen

 • VOOR U

  Uw bedrijf voor stellen aan doctorandi, Masterstudenten en aan studenten op zoek naar een stageplaats;

 •  

 • VOOR ONS

  De arbeidsmarkt en het bedrijfsleven toegankelijker maken voor de studenten;

 •  

 • SAMEN

  Een dynamisch systeem op peil zetten voor een betere communicatie tussen de bedrijfswereld en de studentengemeenschap;

  Interviews mogelijk maken die kunnen leiden tot jobaanbiedingen.