Fr En

Beste studenten van de Faculteit Wetenschappen en Bio­ingenieurswetenschappen,

 

De Wetenschappelijke Kring heeft het genoegen om jullie dit jaar uit te nodigen voor onze “Jobday-Sciences”, in samenwerking met de Cercle des Sciences ULB en VUB Career center.

De Jobday Sciences is een uniek ontmoetingsmoment voor bedrijven en studenten. Studenten zullen de mogelijkheid hebben om informatie uit te wisselen met bedrijven uit verschillende sectoren. Ze zullen ook de kans krijgen om hun Curriculum Vitae in te leveren om op die manier een sollicitatiegesprek te bemachtigen.
Hulp nodig bij het opstellen van je CV? In het VUB Career Center staan ze elke dag klaar om je hierbij te helpen! VUB Career Center
De bedrijven zelf kunnen zich bekend maken bij alle Master studenten en Doctorandi van de Faculteit Wetenschappen en Bio­ingenieurswetenschappen (VUB), de Faculté des Sciences (ULB) en de Faculté de Pharmacie (ULB).

De volgende editie van Jobday Sciences zal op 28 februari 2018 plaatsvinden op de campus Solbosch van de ULB (zie praktische info).

Hopend op jullie talrijke aanwezigheid,

Met vriendelijke groeten,

Jérôme Beaudelot
Arnaud Botquin

 

 

 

Partenaires :En collaboration avec le Département de Diffusion des Sciences et l’Association des diplômés en Sciences de l’Université Libre de Bruxelles.